D.U.K.

Dažniausiai užduodami klausimai
Atsiskaitymo metodai

Atsiskaityti už prekes galite:

 + grynais

 + bankiniu pavedimu

Prekių atsiėmimas

Jei pasirinkote prekių atsiėmimą, užsakymą galite atsiimti:

Mažeikiuose adresu Naftininkų g.50 "Dovilės grožio studija"

Tel. +37060274299

Atsakomybė

13. Atsakomybė
13.1. Pirkėjas yra visiškai atsakingas už dovilashes.lt registracijos formoje pateiktų duomenų teisingumą. Jei Pirkėjas nepateikia registracijos formoje tikslių duomenų, Pardavėjas neatsako už dėl to atsiradusius padarinius.
13.2. Pirkėjas atsako už savo prisijungimo duomenų perdavimą tretiesiems asmenims. Jei dovilashes.lt teikiamomis paslaugomis naudojasi trečiasis asmuo, prisijungęs prie internetinės parduotuvės, naudodamasis Pirkėjo prisijungimo duomenimis, Pardavėjas šį asmenį laiko Pirkėju.
13.3. Pardavėjas atleidžiamas nuo bet kokios atsakomybės tais atvejais, kai nuostoliai kyla dėl to, jog Pirkėjas, neatsižvelgdamas į Pardavėjo rekomendacijas ir savo įsipareigojimus, nesusipažino su šiomis Taisyklėmis, nors tokia galimybė jam buvo suteikta.
13.4. Jei Pardavėjo internetinėjė parduotuvėje yra nuorodos į kitų įmonių, įstaigų, organizacijų ar asmenų tinklapius, Pardavėjas nėra atsakingas už ten esančią informaciją ar vykdomą veiklą, tų tinklapių neprižiūri, nekontroliuoja ir toms įmonėms bei asmenims neatstovauja.
14. Apsikeitimas informacija
14.1. Pardavėjas visus pranešimus siunčia Pirkėjo registracijos formoje pateiktu elektroninio pašto adresu arba nurodytu kontaktiniu telefono numeriu.
14.2. Pirkėjas visus pranešimus ir klausimus Pardavėjui siunčia dovilashes.lt internetinės parduotuvės skyriuje „Kontaktai“ nurodytomis susisiekimo priemonėmis.
15. Baigiamosios nuostatos
15.1. Šios taisyklės sudarytos vadovaujantis LR teisės aktais.
15.2. Šių taisyklių pagrindu kylantiems santykiams taikoma LR teisė.
15.3. Jeigu Pirkėjas nesutinka su šiomis taisyklėmis, jis negali naudotis dovilashes.lt internetinės parduotuvės paslaugomis.
15.4. Visi nesutarimai, kilę dėl šių taisyklių vykdymo, sprendžiami derybų būdu.

Pinigų grąžinimo garantija

12. Prekių grąžinimas ir keitimas
12.1. Pirkėjas turi teisę atsisakyti prekės pirkimo ir pardavimo sutarties ir grąžinti prekę, pranešdamas apie tai Pardavėjui per 7 darbo dienas nuo prekės pristatymo, šiomis sąlygomis:
12.1.1. Pirkėjas turi teisę grąžinti prekę, jeigu prekė yra kokybiška, nesugadinta, nebuvo panaudota, pakeista ar kitaip iš esmės nepasikeitė jos išvaizda.
12.1.2 Pardavėjui gavus pranešimą elektroniniu paštu (elektroniniame laiške Pirkėjas nurodo norimą grąžinti prekę bei prekės užsakymo numerį) apie pirkimo ir pardavimo sutarties atsisakymą, Pirkėjas prekes Pardavėjui grąžins per 15 dienų nuo pranešimo gavimo.
12.1.3. Pardavėjui gavus grąžinamas prekes ir įvertinus jų kokybę, per 7 dienas Pirkėjui bus grąžinta už prekę sumokėta pinigų suma.
12.1.4. Jeigu Pardavėjui grąžinta prekė bus panaudota, sugadinta, pakeista ar kitaip neatitiks prekinės išvaizdos reikalavimų, pardavėjas pasilieka teisę Pirkėją informuoti apie nustatytus trūkumus ir nepriimti grąžinamos prekės.
12.1.5. Blakstienų klijų, nuriebalintojų, tirpiklio, pincetų, plaukų kaukių, kvepalų bei nukainotų prekių grąžinimas nėra galimas.
12.1.6. Pirkėjo patirtos išlaidos, grąžinant Pardavėjui prekes, nėra kompensuojamos.
12.2. Prekių grąžinimo tvarka nustatyta, remiantis 2001 m. rugpjūčio 17 d. LR ūkio ministro įsakymu Nr. 258 ,,Dėl daiktų pardavimo ir paslaugų teikimo, kai sutartys sudaromos naudojant ryšio priemones taisyklių patvirtinimo", 2001 birželio 29 d. LR ūkio ministro įsakymu Nr. 217 ,,Dėl daiktų grąžinimo ir keitimo taisyklių patvirtinimo".

Prekių kokybės garantija

11. Prekių kokybės garantija
11.1. Kiekvienos dovilashes.lt elektroninės parduotuvės parduodamos prekės savybės bendrai nurodomos prie kiekvienos prekės esančiame prekės aprašyme.
11.2. Pardavėjas neatsako už tai, kad internetiniame prekybos centre esančios prekės savo spalva, forma ar kitais parametrais gali neatitikti realaus prekių dydžio, formų ir spalvos dėl Pirkėjo naudojamo monitoriaus ypatybių.